RAZGLASNI SUSTAVI

Zvuk visoke razlučivosti


Namjena.


Najčešće su to sustavi velike snage tj. u mogućnosti proizvesti dovoljan zvučni tlak ovisno o tipu prostora, eventa i veličini audiotoriuma. Koriste se za ravnomjernu distribuciju zvuka linearno u cijelom čujnom frekvencijskom spektru. Naši sustavi služe kao izvor zvuka u studijima, na koncertnim događanjima, kongresima, sportskim natjecanjima. Također su nezaobilazan dio kazališta, klubova i drugih objekata. Proizvodima tvrtke Meyer Sound čiji smo zastupnik, garantiramo vrhunski rezultat te ispunjavanje najviših tehničkih zahtjeva kompletnog spektra izvođača. Od vrhunskih glazbenika, kazališnih skupina do svjetski poznatih DJ-a.
Tvrtka Meyer Sound poznata je po premium kvaliteti svojih proizvoda i činjenici da su pioniri u mjerenju audio sustava. Također jedna je od rijetkih kompanija koje objavljuju precizne specifikacije svojih komponenti. Pri implementaciji naših sustava mi koristimo moderne tehnike mjerenja i računalne predikcije. Klijent dobiva točnu informaciju o performansama određenog sustava kao što su zvučni tlak (SPL), frekvencijski i fazni odziv sustava, IR itd.


Linearna reprodukcija!Meyer Sound MAPP3D

mapp3d
Vrhunski predikcijski software. Detaljne informacije o frekvencijskom odzivu Meyer Sound sustava u 3D prostoru.

Naša je uloga u suradnji sa klijentom predvidjeti što više parametera te preporučiti optimalno rješenje. Za odabir adekvatne opreme potrebno je iskustvo i opsežna komunikacija sa klijentom. Reprodukcija zvuka je mjerljiva i predvidiva te uz korištenje modernog znanstvenog pristupa i mjerne tehnologije osiguravamo prednosti klijentima. To su financijska ušteda bez žrtvovanja performansi, prilagođen sustav osobnim preferencama, "future proofing" i garantirane specifikacije sustava. Rezultat je dugogodišnja satisfakcija.


Optimizacija
je osnova.Tražite
više?


Nudimo razne opcije montaže npr. ugradnja u ili na zid, strop, vješanje na aluminijske konstrukcije tipične za koncertne evente. Također klijent ima mogućnost odabira boja po RAL broju ili fizičkom uzorku.colored speaker meyer